logo_white_inferno

Levertijd Inferno Cooking

De kamado specialist van Nederland

We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. We begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe producten te ontvangen en daarom doen we ons uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Onze standaard levertijd bedraagt doorgaans 10 werkdagen. We willen er echter op wijzen dat dit een geschatte levertijd is en dat er enkele factoren zijn die invloed kunnen hebben op de daadwerkelijke bezorgdatum. Denk hierbij aan eventuele vertragingen bij de verzending of externe omstandigheden die buiten onze controle liggen.

Hoewel we streven naar een snelle levering, is het belangrijk om te vermelden dat we afhankelijk zijn van verschillende partners en transporteurs om jouw bestelling van ons magazijn naar jouw adres te brengen. We werken samen met betrouwbare logistieke partners om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je wordt afgeleverd.

Mocht er onverhoopt vertraging optreden, zullen we je zo snel mogelijk op de hoogte stellen. We zullen er alles aan doen om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

De Inferno Kamado als
beste getest door Avrotros Radar TV!