logo_white_inferno

Over Inferno Cooking

De kamado specialist van Nederland

Onze missie

Wij zijn InfernoCooking.  Met een kamado koken is de mooiste manier van barbecuen die er bestaat en dat gunnen we iedereen. Wij hebben daarom 1 missie: Wij vinden dat vanaf vandaag iedereen die dat wil een kamado zou moeten kunnen bezitten. Daarom maken wij top kwaliteit kamado’s voor een betaalbare prijs. Wij staan garant voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. 

15 jaar ervaring

Ons team heeft inmiddels meer dan 10.000 kamado’s geproduceerd en verkocht. Wij hebben al die kennis en ervaring gebruikt bij het creëren van de beste en meest betaalbare kamado van Nederland. Is dat zo? Ja! Zelfs het televisieprogramma Radar (AVROTROS) heeft onze kamado uitgeroepen tot de nummer 1! De kwaliteit van onze producten ervaar je meteen zodra je ons product uit de verpakking haalt. Wij geloven zo in ons product dat we zelfs 2 jaar garantie geven op de hele kamado.

BETAALBAAR en goed, hoe dan?

Wij kunnen een topkwaliteit product leveren voor een lage prijs omdat wij rechtstreeks aan jou verkopen via deze website. Omdat Inferno Kamado’s direct bij ons verkrijgbaar zijn hoeven we geen marge voor de winkel te berekenen. Ook investeren wij niet in dure reclamecampagnes. Wij geven dat voordeel aan jou zodat jij een topkwaliteit product koopt voor de best mogelijke prijs. Wij zeggen: “Being smart is Hot!”.

Bestsellers

ALS BESTE GETEST:

Play Video

DEEL MET JE VRIENDEN:

wil jij je aankoopbedrag terugwinnen?

Heb jij zojuist een Inferno Kamado gekocht en wil je het aankoopbedrag terug winnen? Dan ben je hiervan slechts één stap verwijderd! 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Wist je dat? onze inferno kamado is als beste getest

Als je al langer op zoekt bent naar een kamado dan is dit wellicht hét moment om er een te kopen. De Inferno Kamado is als beste getest door AVROTROS Radar en heeft ook nog eens de beste prijs-kwaliteit verhouding. Hoe dat kan vind je hier.

De Inferno Kamado als
beste getest door Avrotros Radar TV!

Analytics by Conversios