logo_white_inferno

Over Inferno Cooking

De kamado specialist van Nederland

Onze missie

Wij zijn InfernoCooking.  Met een kamado koken is de mooiste manier van barbecuen die er bestaat en dat gunnen we iedereen. Wij hebben daarom 1 missie: Wij vinden dat vanaf vandaag iedereen die dat wil een kamado zou moeten kunnen bezitten. Daarom maken wij top kwaliteit kamado’s voor een betaalbare prijs. Wij staan garant voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. 

15 jaar ervaring

Ons team heeft inmiddels meer dan 10.000 kamado’s geproduceerd en verkocht. Wij hebben al die kennis en ervaring gebruikt bij het creëren van de beste en meest betaalbare kamado van Nederland. Is dat zo? Ja! Zelfs het televisieprogramma Radar (AVROTROS) heeft onze kamado uitgeroepen tot de nummer 1! De kwaliteit van onze producten ervaar je meteen zodra je ons product uit de verpakking haalt. Wij geloven zo in ons product dat we zelfs 2 jaar garantie geven op de hele kamado.

BETAALBAAR en goed, hoe dan?

Wij kunnen een topkwaliteit product leveren voor een lage prijs omdat wij niet investeren in dure reclamecampagnes en een beperkt assortiment verkopen. Wij geven dat voordeel aan jou zodat jij een topkwaliteit product koopt voor de best mogelijke prijs. Wij zeggen: “Being smart is Hot!”. 

De Inferno Kamado als
beste getest door Avrotros Radar TV!